Μενού
Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Η Trendylights.gr είναι ένα eshop με κύριο αντικείμενο τα Φωτιστικά Εσωτερικής & Εξωτερικής Διακόσμησης.Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε και να προτείνουμε φωτιστικά υψηλών προδιαγραφών επιδαπέδια, επιτραπέζια, επιτοίχια και οροφής, καθώς και ιδιοκατασκευές, σε γεωμετρικά και οργανικά σχέδια για οικιακό, επαγγελματικό και ξενοδοχειακό χώρο,

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πιστοποιημένη  μασίφ ξυλεία δρυός, πεύκου, οξιάς, σημύδας και από διάφορους ποιοτικούς καπλαμάδες.

Το  φινίρισμα είναι οικολογικό, υδατοδιαλυτό μη τοξικό σε μοντέρνες, ρετρό και γήινες αποχρώσεις. Τα αμπαζούρ μας είναι χειροποίητα, άριστης ποιότητας σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, ύφασμα λινό, λινάτσα και ραττάν. Τα καλώδια είναι υφασμάτινα  με άριστη ποιότητα κατασκευής  σε διάφορους χρωματισμούς.

Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε άριστη αρχιτεκτονική σχεδίαση στα προϊόντα μας. Επιπλέον φροντίσαμε για την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας με τους προηγμένους λαμπτήρες LED. Ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία EDISON  δημιουργούμε μια άριστης ποιότητας διαχρονική διακόσμηση στο προσωπικό σας χώρο.

κοντά στην φύση μας με αποτέλεσμα να είναι ταυτοχρόνως κάτι το διαχρονικό και οικείο.

Η λεπτομερής σχεδίαση με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, το κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος και την επένδυση ασφάλειας ενός ξύλινου φωτιστικού, θα αλλάξουν για πάντα την οπτική γωνία στις προσωπικές σας στιγμές του προσωπικού σας χώρου

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες.